samenwerken sinds 1991

“Dit maakt onze aanpak onderscheidend: elk (strategisch) advies komt tot stand met oog voor de technische, commerciële en operationele haalbaarheid, en vice versa”.

Swaak is oprichter en aandeelhouder van onderstaande bedrijven:

Transportlab: www.transportlab.org
ConnAct: www.connact.online
Logisa:www.logisa.org


Swaak BV is een consultancy en interim management bureau gespecialiseerd in de maritieme, transport & logistieke sector. Swaak verleent diensten op het gebied van algemeen management, strategie ontwikkeling en new business development. Steekwoorden: luisteren, verbinden, communiceren, creëren, strategie en concept ontwikkeling, realiseren.

Swaak BV is actief sinds 1991

Swaak BV werkt met een kleine kring vakmensen met complementaire expertise. Mensen die we kennen en vertrouwen, zowel in termen van kennis en kunde alsook met betrekking tot hun inzet voor de zaak. Bij het zoeken naar aanvullende expertise kijken we bewust ook naar andere sectoren.

Paul J. Swaak (1960). Vanaf jonge leeftijd op reis, als koopvaardij-officier en manager chartering. Vroeg als ondernemer en zelfstandig adviseur aan de slag, later aangevuld met ervaring als interim manager (associé Boer & Croon). Lijnervaring als COO en Directeur Strategy & Business Development (Geest North Sea Line, Samskip en Portbase). Nautische achtergrond verrijkt met opleidingen op het gebied van logistiek en bedrijfskunde.

Strategisch en conceptueel denker. Vernieuwer en innovator met een ondernemende geest. Heeft meerdere logistieke concepten op zijn naam staan (Rollerbarge, Gaskamerdrukstation en Innovatieve Haven Infrastructuur).